СУДБИНАТА Е СУРОВА СО ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ: Ќе загинеше за малку во битка со УЧКИ, сега наместо да го наградиме, тој цел живот се бие на тв со расипани куртони

Објавено на 08.10.2019 во 18:41:29 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет