Реакција на Платформата за родова еднаквост против говорот полн со омраза и вознемирувањето врз основа на род кое го шири Миленко Неделковски против пратеничката Рангелова

Објавено на 08.10.2019 во 19:00:18 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет