МЛАДЕН ЧАДИКОВСКИ ОДДРЖА ЛЕКЦИЈА ПО НОВИНАРСТВО: МУ ГО ИЗВАДИ ЏИГЕРОТ НА МИЦКО И НАПРАВИ ШИРДЕН И ГО ИЗЕДЕ ВО ЖИВО ПРЕД СИРОТИОТ МИЦКО!

Објавено на 08.10.2019 во 22:09:56 часот | Македонија

Со тешки прашања, со повторување на тешките прашања кога Мицко ќе се обидеше да избега од одговор, го прекинуваше кога Мицко ќе се обидеше да го дрви, навистина жестоко интервју со политички лидер какво не сме виделе одамна.

Сашо Ордановски вака го искасапо Мицко на 1 ТВ пред неколку месеци.

Сега Заев нека се спрема за ваков масакар, затоа што Чадиковски најави серија на интервјуа со повеќе политички лидери.

Добро е кога претседателот на ЗНМ со личен пример покажува какво новинарство ни треба во земјава - љуто, интелигентно, храбро, одговорно!

Младите новинари треба да учат од постарите искусни новинари.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет