(ВИДЕО) ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ СЕ ПОШЕГУВА СО КУРТОНОТ ПАНДОВ: Пак ние ќе правиме влада, ќе иницирам на ДПМНЕ да им дадеме пехар за освоено прво место!

Објавено на 09.10.2019 во 10:46:22 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет