(ВИДЕО) СОВЕТНИК ОД КУМАНОВО СЕ ПОЖАЛИ ПРЕД МЕДИУМИТЕ ДЕКА 12 ДЕНА НЕ СЕ БАЊАЛ ЗАТОА ШТО НЕМАЛО ВОДА ВО УЛИЦА КИРО ФЕТАК

Објавено на 09.10.2019 во 10:59:32 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет