ХАХААА, СОЛЗА ГРЧЕВА Е ЦАРИЦА: Над 40% од членството на мојата партија се Албанци, кои се за Русија, против НАТО и ЕУ, против двојазичност и Рамковен Договор и против договорот од Преспа!

Објавено на 09.10.2019 во 12:54:19 часот | Македонија

Политичарите лажат ама Солза Грчева воведува нови нивоа на лажење.

- Над 40% од членовите на мојата партија ГЛАС се Албанци кои се против рамковен договор, против ЕУ и НАТО, за Русија и против договорот од Преспа...

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет