ОРБАН ПОЧНА ДА ПАЃА: ПАТОРОТ ЌЕ ТРЕБА ПАК ДА СЕ ПАКУВА И ДА БЕГА ЗА МИНСК, ТОЈ СО БРКОВИТЕ НИКАД НЕМА ДА ПАДНЕ ОД ВЛАСТ!

Објавено на 14.10.2019 во 10:09:21 часот | Македонија

* Реклами

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет