(Видео) Битолската легенда Паљото заплови во брачните води!

Објавено на 14.10.2019 во 10:16:46 часот | Македонија

* Реклами

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Од нас му ги посакуваме сите убајни на светот. Честитки Паљо.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет