БОМБА НА МИЛЕНКО, ЕВЕ ЗОШТО ОВОЈ ЛУПА ГЛУПОСТИ ВО ЈАВНОСТ, ЌЕ БИЛ ИДЕН МИНИСТЕР ЗА ВНАТРЕШНИ КОГА ВМРО ЌЕ СЕ ВРАТЕЛА НА ВЛАСТ?!

Објавено на 14.10.2019 во 10:50:46 часот | Македонија

* Реклами

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Page Liked · 17 hrs · 
 
Горан Митевски е планиран за Министер за внатрешни работи од страна на партијата што ќе победи на следните избори.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет