(ВИДЕО) ПОРАДИ БРЕГЗИТ, БРИТАНИЈА ВЛЕГУВА ВО РЕЦЕСИЈА, ИАКО ЕКОНОМИСТИТЕ ЗАСЕГА СЕ ИЗНЕНАДЕНИ ОД ЖИЛАВОСТА НА БРИТАНСКАТА ЕКОНОМИЈА!

Објавено на 15.10.2019 во 22:24:33 часот | Свет

 

 

* реклами:

loading...

Свет

Македонија