МАЈМУН ЕДЕН МАФИЈАШКИ: МИЦКОВСКИ ЌЕ ГО КОРНЕЛ ДРВОТО ЗАЕВ ЗАТОА ШТО БИЛО КРИВО НАСАДЕНО И ЌЕ ГИ УНИШТУВАЛ СИТЕ ПЛОДОВИ ОД ТОА ДРВО!

Објавено на 18.10.2019 во 13:52:55 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Заев е криво насадено дрво и голема штеточина, треба и дрвото да се искорне и сите плодови да се уништат затоа што се отровни?!?!

Мицко продава памет и се глупира, иако се знае дека токму тој ги закочи реформите на ОЈО што беше еден од главните изговори да не добиеме датум!!!!

 

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

И тој и малите деца знаат дека земјава заслужи датум но Франција се заинати и отиде против сит членки на ЕУ. Мицко џабе урла, земјава си ја заврши домашната задача но неоправдано и нефер не ја доби наградата.

 

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет