(ВИДЕО) ПОРАНЕШНИОТ ШЕФ НА ПЕНТАГОН РАСПАЛИ ПО ТРАМП: Единствен генерал за кој тој има респект е Колонел Сандерс, маскотата на КФЦ рестораните!

Објавено на 18.10.2019 во 19:38:54 часот | Свет

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

realized how easy I had it overseas in the combat zone.”

ABC News
 
✔@ABC
 
 

NEW: Former Defense Secretary Gen. James Mattis roasts Pres. Trump: "I earned my spurs on the battlefield." https://abcn.ws/2MOpMpv 

 
2,683 people are talking about this
 

(MORE: 'Coherent strategy' with allies needed o

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 На ова и претходеше расправија меѓу двајцата на тема Сирија за што Матис го обвини Трамп дека го оживува ИСИС со своите грешни потези пред се повлекувањето на американската војска од северот на Сирија.

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Матис беше еден од главните генерали кои му дадоа огромна поддршка на Трамп во кампањата за претседател, па сега БАРАВТЕ ГЛЕДАЈТЕ!

 

 

* реклами:

loading...

Свет

Македонија