(ВИДЕО) ФРЧКО НАЦИОНАЛЕ: Срања се случуваат во животот, не смееме да ја направиме грешката од 2008-ма и нешто сега да тргнеме во некаква одмазда, ќе се самоутепаме, не е срамота да бидеме тажни, нормално е да бидеме тажни затоа што сме оштетени, ама тоа само денеска, од утре главата горе и засукување на ракавите и пак како досега работа работа и само работа!

Објавено на 18.10.2019 во 22:16:04 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 - Не смееме да ја направиме грешката од 2008-ма и да се срдиме така ќе се самоповредиме и ќе си наштетиме, ние сме мала земја и нема што многу да гунџаме, ќе си ќутиме и ќе си работиме, тоа е судбината на малите земји.

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Професорот Фрчковски со смирувачки пораки како и претседателот Пендаровски денеска.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет