ФРЧКО СО СОВЕТ ДО ЗАЕВ: Друже сега да тргнеш жестоко како лав без милост во брзи реформи без милост и без пардон и без никаква соработка со опозицијата, ич не ги фермај два посто!

Објавено на 18.10.2019 во 22:33:03 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Заев треба да се врати од Брисел не како жртва туку како разјарен лав и да тргне без трошка милост во брутални коренити брзи реформи без никаква соработка со опозицијата, доста е веќе молење и тинтрање на тие округли маси, готово е со тоа, сега треба како багер да се иде напред и све да се реформира во земјава и тоа без тоа лигавење и молење со ВМРОВЦИТЕ...

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ако не го нарпават тоа гарант ќе изгубат на следните избори! Не им гине брутален пораз! Само промени и реформи и тоа брутални и брзи и коренити и без милост!

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Фрчко Шоу на ТВ 24! Уживанција е да се слуша човекот, интелект 300, гениј за политика!

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет