БОМБА НА ЗАЕВ: ВЧЕРА ПРЕКУ ЦЕЛ ДЕН МИ СЕ ЈАВИЈА СИТЕ ПРЕМИЕРИ, КАНЦЕЛАРИ, ПРЕТСЕДАТЕЛИ ОД ЦЕЛА ЕВРОПА, ИЗРАЗИЈА ОХРАБРУВАЊЕ КОН МЕНЕ И КОН НАШИОТ НАРОД!

Објавено на 19.10.2019 во 17:45:59 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Нема кој лидер на европска земја вчера не ми се јави, преку цел ден добивав повици од сите премиери, канцелари, претседатели, сите ме охрабруваа и мене а преку мене и нашиот народ да истраеме и да не се откажуваме од европскиот пат.

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Сметам дека ова е моментална криза во ЕУ и дека бргу ќе се реши, до тогаш ние нема да чекаме и одмараме туку ќе работиме, знаеме кои ни се слабостите и ќе ги решаваме тие проблеми. Целта е на крај да бидеме европска држава и квалитетно да живееме. Не ни треба ЕУ само ради реда, ни треба за земјава да ја издигнеме повисоко од аспект на квалитет на живот, квалитет на институции итн...

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Премиерот Заев на денешниот прес во владата.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет