ГОЛЕМИОТ НОВИНАР, МОМИРОВСКИ РАСПАЛИ ПО МИЦКОВСКИ: Се шиша многу кратко и носи дебели цвикери!

Објавено на 19.10.2019 во 18:24:21 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Имам големи забелешки за Мицковски, многу кратко се шиша и носи дебела цвикера! Не е тоа добро!

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Горан Ммоировси, бардот на куртон бандата со тешки критики на сметка на Мицковски во емисијата Стадион на Канал 77.

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Што да се очекува од куртон над куртоните, опасно новинарство у дубина!

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет