ЕВЕ ЗОШТО АМНЕСТИЈАТА Е ШТЕТНА - ЗАТВОРОТ ЗА НЕКОИ БАРАБИ Е КОРИСЕН: НА ОВОЈ ПАМЕТ НЕ МУ ИДЕ, ПАК НАЈАВУВА ТЕПАЧКИ, АБЕ МРСУЛ ЕДНАШ СЕ СПАСИ, ВТОР ПАТ АМНЕСТИЈА НЕМА ДА ТЕ ФАТИ!

Објавено на 19.10.2019 во 18:47:18 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Еве зошто амнестијата е штетна. Наместо да те остави во затвор едно 10 години па да излезеш нов човек ти си остануваш гомно и понатаму.

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Дури и штета му направивме што го пуштивме, може ќе станеше овој мрсул човек еден ден, вака ништо...

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет