Комерцијална Банка АД Скопје меѓу првите воведува екрани на допир на своите банкомати

Објавено на 20.10.2019 во 10:44:27 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Воведуваме нови банкомати со екрани на допир.

Комерцијална банка е меѓу првите банки која ја воведува оваа технологија во нашата земја, со цел да овозможиме полесно и побрзо користење на нашите услуги.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет