АЈДЕЕ, АЛБАНСКОТО ЗНАМЕ РАЗВИОРЕНО ВО СЕДИШТЕТО НА ВМРО ДПМНЕ, ОВА ЛИ СЕ ИСТИТЕ ЌОСИЊА ШТО СО ГОДИНИ НЕ ПЛАШЕА СО ТИРАНСКА ПЛАТФОРМА?!?!

Објавено на 22.10.2019 во 15:07:06 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Ајдее албанското знаме развиорено во седиштето на ВМРО ДПМНЕ?!?! Ова ли е она исто ВМРО ДПМНЕ кое со години ја плашеше јавноста со Тиранска платформа?!?!

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Ова ли е тоа ВМРО ДПМНЕ кое се бунеше против законот за јазици?!?! Кое го повикуваше народот да влезе во собрание затоа што Талат Џафери ќе станел спикер?!?!

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Ова ли е истата ВМРО ДПМНЕ која бараше 63 пратнеика за да не биде уценувана од Албанците?!?! Ова ли е таа иста ВМРО ДПМНЕ чиј најистурен лик е Јохан Тарчуловски осуден во Хаг за воени злосторства против Албански цивили?!?!

 * реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Просто е неверојатно како ВМРО ДПМНЕ се обидува да ја излаже јавноста и да игра на картата дека Албанците имаат кратко паметење...

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет