(ВИДЕО) БОГОЕВ РАСТУРА: Засадивме повеќе од 300 дрвја и го зголемивме блоковското зеленило. Добивме два нови објекти на градинки (Бардовци и Тафталиџе 2), фитнес зони, сквер, игралишта, паркови за миленици, а реконструиравме и повеќе улици. 2 години заедно го развиваме Карпош, срцето на Скопје

Објавено на 22.10.2019 во 20:49:12 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Богоев е еден од најдобрите градоначалници во земјава!

 * реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет