(ВИДЕО) Премиерот Заев: Првиот конгрес за патишта е шанса за размена на искуства и технологии за изградба на современа патна инфраструктура за да бидеме рамо до рамо со модерниот свет

Објавено на 07.11.2019 во 23:30:03 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет