(ВИДЕО) КОЧО ШОУ НА ТЕЛМА: Ние за 2 години имаме 33% повеќе странски инвестиции за 10 години власт на ВМРО ДПМНЕ, ама во Грујово бреме имаше ПР ЦУНАМИ па народот мислеше дека паѓаат милиони од небото!

Објавено на 11.11.2019 во 23:58:01 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет