БРАВО СДСМ ВАКВИ ВЕ САКАМЕ: Долгот на Општина Охрид се намалил од 26 на 6 милиони евра

Објавено на 13.11.2019 во 20:39:00 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Градоначалникот на Охрид Константин Георгиевски, синоќа во Охрид истакна дека долгот на општина Охрид од 1,6 милијарди денари е намален на 380 милиони денари, што значи дека долгот се намалил за 20 милиони евра и сега изнесува 6 милиони евра.

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

  
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Поддршката што Охрид ја добива е огромна, го цениме тоа и повторно охриѓани ќе докажат дека сме на прав пат и на 12 април ќе завериме уште една победа во Охрид – порача тој.

Инаку, Охрид долги години важи за најзадолжена општина, чии долгови се трупаат години наназад.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет