(ВИДЕО) ДОЈДЕ И ТОЈ ДЕН КОЈ ОДАМНА СЕ ОЧЕКУВАШЕ - СИС ОЛИВЕРА ДА ОДРАБОТИ ЗА ДРУГАРЧЕТО ОРЦЕ КАМЧЕВ: Вечерва на Вин Вин се правеше луда и го убедуваше Оливер Спасовски дека ВМРО ДПМНЕ биле за ЕУ и НАТО!

Објавено на 14.11.2019 во 00:52:06 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет