ПРЕКРАСНА ФОТКА ОД ЛАНСИРАЊЕТО НА НОВАТА РАКЕТА НА НАСА

Објавено на 17.12.2017 во 13:15:28 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија