БРАЌАТА БАЈРАКТАРИ ОД КОСОВО - ГЛАВНИ СОВЕТНИЦИ ЗА НАЦИОНАЛНА БЕЗБЕДНОСТ НА ТРАМП!

Објавено на 17.12.2017 во 13:32:43 часот | Балкан

Главни советници во Белата Куќа за национална безбедност се браќата Бајрактари од Косовото!

Ова лично го дознал министерот за надворешни на Србија за време на еден состанок во Белата Куќа кога се шокирал дека за Косово во Белата Куќа треба да преговара со двајца Косовари?!?! 

Повеќе за ова на следниов линк.

 

 

* реклами:

 

 

Балкан

Македонија