НА 86 ГОДИНИ ЦРКНА КАРДИНАЛОТ ШТО 30 ГОДИНИ ДОЗВОЛУВАЛ НАД 100 СВЕШТЕНИЦИ ДА СИЛУВААТ НАД 1000 ДЕЦА ВО БОСТОН ЗА ШТО СЕ СНИМАШЕ ФИЛМ КОЈ ДОБИ ОСКАР!

Објавено на 20.12.2017 во 12:39:13 часот | Свет

Линк до сторијата овде.

Трејлер од филмот овде:

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија