(ИСТОРИСКО ФОТО) ЗНАЧИ БОЛЕЛО: Германски војник плаче по својот дом и своето семејство, откако се вратил од фронтот каде ја згазија цела Европа се до Сибир!

Објавено на 22.12.2017 во 15:28:56 часот | Историја

 

 

* реклами:

 

 

Историја

Македонија