(ВИДЕО) РУСИЈА ДОСЕГА УСПЕА САМО 4-ПАТИ ДА ГО ПОБЕДИ ЗАПАДОТ НА ТЕХНОЛОШКИ ПЛАН: Системот ракети С-400, авионот Сухој, автоматската пушка Калашников и камионот Камај

Објавено на 27.12.2017 во 18:36:24 часот | Технологија

Системот С-400 е толку супериорен што една батерија која се состои од 4 камиончиња со сателитски чинии и ракети кошта близу една милијарда евра!!!

Авионот Сухој и ден денеска е страв и трепет за НАТО затоа што има одлични летачки перформанси и добро наоружување и сеуште е столб на Руската војска.

За моќта на калашот, овде.

 

 

* реклами:

 

 

Технологија

Македонија