За прв пат денови на чешка гастрономија во ресторан Пелистер во Скопје

Објавено на 24.05.2019 во 22:16:58 часот | Македонија

Почитувани пријатели,

За прв пат амбасадата на Република Чешка, во колаборација со нашиот локал, организира ‘Денови на чешка гастрономија’

Каде: Ресторан Пелистер
Датум: 28 Мај – 2 Јуни
Ручек: 12:30 – 17:00 часот
Вечера: 19:00 – 22:30 часот

Бидете дел од ова гастрономско патување, предводено од врвниот кувар Radek Příhonský, со завршено врвно кулинарско школо во Прага и 25 години искуство во кујната.
Ве очекуваме!

Со почит,
Пелистер Менаџмент Тим

Dear friends,

For the first time the embassy of the Czech Republic, in collaboration with our restaurant, organises ‘Days of Czech Gastronomy’

Where: Restaurant Pelister
Date: 28 May – 2 June
Lunch service: 12:30 – 17:00 o’clock
Dinner service: 19:00 – 22:30 o’clock

Be part of this gastronomic voyage led by the prominent chef Radek Příhonský – an acclaimed Czech cook with 25 years of experience in the kitchen.

Kind regards,
Pelister Management Team

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет