(ВИДЕО) ЗАЕВ СЕ СКАРА СО КУРТОНОТ ОД ИНФОМАКС: Ја не знам ти во кој свет живееш и кој ти дава нарачки за вакви глупи прашања но дозволи ми да ти одговорам како што јас сметам дека треба да ти одговорам не ме прекинувај!

Објавено на 27.05.2019 во 10:46:33 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет