Министерот Поповски на конференција во Сараево посветена на финансирањето на јавните медиумски сервиси: Потребен е силен, независен и професионален јавен радиодифузен сервис

Објавено на 30.05.2019 во 10:48:43 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет