ВАНЕ ЦВЕТАНОВ ОБЈАВИ АПЕЛ ЗА ПОМОШ ЗА АНТОНИО МИЛОШЕВСКИ

Објавено на 04.06.2019 во 10:36:49 часот | Македонија

Антонио Милошевски:

1. Националистот кампер од пред Собрание кој што беше против високо образование на Албанците а глуми ЕВРОПЕЕЦ.

2. Детето што глумејќи Б'лгарин направи кариера на грбот на Доста Димовска а потоа стана Антички следбеник на Хорхе.

3. Политичарот кој што нарачуваше и местеше лустрации.

4. Син на новопечен олигарх кој со помош на Антонио купи автомото сојузи и редица фирми и направи бизнис клан Милошевски.

5. Пратеник кој што направи 2 скапи куќи, глумејки скромен а молчи за штетни и сомнителни купувања на простори за амбасади, (за кои има сомненија дека украл стотици илјади евра)

6. Обвинет од СЈО.

7. Соучесник во РЕЖИМ - Антонио молчеше и НЕМАШЕ ДОБЛЕСТ ЕДЕН ЗБОР ДА КАЖЕ ДОДЕКА СЕ УНИШТУВАШЕ НАШАТА ДРЖАВА, СЕ РУШЕА ИНСТИТУЦИИ, СЕ ЗАРОБИ ПРАВОТО, СЕ АПСЕА НЕВИНИ, А СЕ ОДДАЛЕЧИВМЕ ОД НАТО и ЕУ додека тој беше Министер за надворешни работи.

8. Лицемер и квазипатриот, кукакавица кој што не кажа ниту еден збор за советниците на Груевски, кои што веа дупло повеќе и три патибпоскапи од сегашните советници, а истите советници освен што подржуваа режим и рушење на државата, друго не направија.

Е драги пријатели, овој Антонио, истиот тој Антонио Милошевски, СЕГА СИ ЗЕМА ПРАВО ДА ГО ПРАША ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ - ЗА КРИТЕРИУМИТЕ ЗА ИЗБОР НА СОВЕТНИЦИ????

Истиот тој Антонио???

Почитувани пријатели,
јас искрено не можам да разберам дали кај Антонио е во прашање сериозна Психијатриска дијагноза, или има некој друг проблем овој човек? Дали во него живеат повеќе личности и затоа Антонио има повеќе ставови и идентитети?

Ако е така,
ајде да им помогнеме и на Антонио и на државата! Ајде да собереме средства за модерен лекарски преглед. Ако се потврди некаква информација со неговата психосостојба да го ослободиме парламентот од човек кој што не е за таму.

Ве молам да се мобилизираме.
Да му помогнеме на Антонио!!!

Ајде да бидеме хумани!

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет