(ВИДЕО) НЕВЕРОЈАТНО: Над 1000 земјоделци добиле 22 милиона евра грантови од ИПАРД 2 за фарми, оранжерии, мали преработувачки капацитети итн, сега објавен нов повик за мерка 7!

Објавено на 05.06.2019 во 19:21:15 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет