Поповска демантира дека плачела пред хрватски пратеници: На Македонија и треба датум, за да нема политичка криза и дестабилизација

Објавено на 08.06.2019 во 20:19:21 часот | Македонија

Пратеничката од ДОМ, Лилјана Поповска, ги демантира спиновите што беа претставени во јавноста деновиве, додека таа беше на службен престој во Белград, на Зелен економски конгрес.

                „На средба со парламентарци од Хрватска ги замолив хрватските  колеги да и помогнат на Македонија за добивање датум за преговори во јуни и да ја објаснат македонската состојба пред  колегите од ЕУ... 
 
Со почит,

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет