(ВИДЕО) СДСМ ПОКАЖА КАКО СЕ САКА ДРЖАВАТА НА ДЕЛО НЕ САМО НА ЗБОРОВИ - Tасевска: За 2 години изградени 23 градинки, буџетот за изградба е зголемен за 300 отсто

Објавено на 15.06.2019 во 12:35:04 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет