КОЛЕГИ ОД А1ОН, СЕПАК СПОРЕДБАТА НЕ ВИ Е ДОБРА, НЕ СЕ ИСТИ ПРОПАГАНДИТЕ НА ВЛАДИТЕ НА ВМРО ДПМНЕ И СДСМ!

Објавено на 18.06.2019 во 22:13:22 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Едно е да штанцаш спотови, но прашање е кој ги штанца и каде ги емитува и со чии пари?

Факт е дека владата на СДСМ реши да се пофали за сработеното на 2 години од влада. 

Но дали владата ги прабввеше спотовоите или СДСМ? Дали се користеа за тоа влдини пари или партиски пари?

Дали се тоа милионски суми кои можат да купат уредувачка политика или се незначителни кои не можат да купат уредувачка политика на сериозен медиум.

Тогаш чуму оваа врева? Кога критикувате и споредувате, барем бидете длабински насочени во анализата а не површински да правите збунки и манипулации, кои верувам се ненамерни затоа што знам дека сте објективен и професионален медииум. 

Но ете и вие можете да згрешите.

 

 

* реклами:

loading...

 

Колумни

Македонија