(ВИДЕО) ВИКТОР КАНЗУРОВ ЈА НАПРАВИ ЛОМ КУРТОНКАТА КОЈА ГО ПРАША ЗОШТО НЕ СИ ОДИ ОД МАКЕДОНИЈА АКО СЕ ЧУВСТВУВА КАКО БУГАРИН!

Објавено на 18.06.2019 во 23:32:24 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет