МИЛА ЦАРОВСКА ДРЖИ ЛЕКЦИЈА КАКО СЕ САКА ДРЖАВАТА: Во последните 2 години отворивме 24 нови објекти на градинки и уште 8 се во изградба. Обезбедивме 1.400 согласности за вработување!

Објавено на 19.06.2019 во 23:06:37 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет