ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО САДАМ И ТРЕНДО ЈА ЛАЖАТ ЈАВНОСТА: Двата најчитани и најбогати со реклами портали шират лажни вести!!!

Објавено на 19.06.2019 во 23:34:23 часот | Македонија

Погледнете како двата најчитани и најпрофитабилни портали со најмногу реклами ја лажат јавноста во земјава.

Шират дефетизам дека со договорот сме го изгубиле идентитетот како народ?!?! Како доказ покажуваат вести од странство каде граѓаните на земјата се нарекуваат Северно Македонци?!?!

Па под граѓани се сметаат жителите на земјата и нормално е така да не викаат, но посебно како етнос, тие граѓани се делат на Македонци, Албанци, Роми итн...

Понатаму се крева паника што владата ја нарекувале северно македонска?!?! Епа каква треба да биде бе абдали?! Таџикистанска?!

Едно е држава и нормално сите институции да влечат име од името на земјата, но битно е што етносот го задржуваме, се што е етничко останува Македонско. И тоа го знаат и малите деца.

Но тоа е, битно е да се прави паника и да се нервира јавноста со цел пад на владата и враќање на ВМРО на власт, чии што слуги одамна се Садам и Трендо, газдите на МКД.МК и ОФФ НЕТ.

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет