СЕ ПОБЛИСКУ СМЕ ДО НАТО: БРАТСКА КАНАДА ГО РАТИФИКУВАШЕ ПРОТОКОЛОТ ЗА НАШ ПРИЕМ ВО НАТО!

Објавено на 20.06.2019 во 10:52:04 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет