НОВА ГРАДИНКА ЗА 78 ДЕЦА ВО НАСЕЛБА БАРДОВЦИ, КАРПОШ

Објавено на 20.06.2019 во 18:00:19 часот | Македонија

Со новата градинка во Бардовци, се добива простор за згрижување на 78 деца, во подобри услови, со нови дидактички материјали, еко - играчки и хигиенско санитарни услови по сите стандарди.  

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет