ЛУПЕВСКА СЕ ИЗГЛУПИРА, КАКО ДА ПРИФАТИЛА ДА БИДЕ ПОРТПАРОЛ НА ВМРО ДПМНЕ: Зошто не е сменет Кочо Анѓушев кога немаме странски инвестиции (годинава имаме рекордни 650 милиони евра странски инвестиции))

Објавено на 25.06.2019 во 15:35:41 часот | Македонија

- Зошто не е сменет Кочо Анѓушев кога намеме странски инвестиции во земјава?!

Годинава имаме рекордни странски инвестиции од 650 милиона евра и тоа го признаа и од Обединети Нации.

Лупевска очигледно во своите настапи се однесува како портпарол на ВМРО ДПМНЕ и креира лажни вести за да ја критикува владата!

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет