Делегација на Владата на РСМ на 43-тата сесија на Комитетот за светско наследство на УНЕСКО афирмира ставот дека e комплетно посветенa на зачувување на статусот на Светско културно наследство на Охридскиот регион

Објавено на 01.07.2019 во 19:18:21 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет