ОПШТИНА ПРИЛЕП РЕНОВИРАШЕ УЛИЦА ОД 1,5 КИЛОМЕТРИ, НАСКОРО ЌЕ СЕ АСФАЛТИРААТ НОВИ УЛИЦИ

Објавено на 09.07.2019 во 09:43:07 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет