(ВИДЕО) Целиот државен врв на почеток со работа на новата фабрика на АТС Груп: Членството во НАТО отвора нови пазари и можности за зголемување на извозот и инвестициите за оваа компанија и за други

Објавено на 11.07.2019 во 17:03:36 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет