ПЕТАР КОЛЕВ: Охрид е заложник на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ!

Објавено на 14.07.2019 во 00:28:08 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет