РАБОТА ЗА LIFEGUARDS – НАЈДОБРО ПЛАТЕНА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА РАБОТА НА ПРИВАТНИ ОСТРОВИ – РАБОТА ОД СОНИШТАТА

Објавено на 15.08.2019 во 14:01:39 часот | Македонија

Дали има заинтересирани СПАСИТЕЛИ НА ВОДА кои зборуваат Англиски и имаат лиценца за спасител ?

Ние ја нудиме УБЕДЛИВО НАЈДОБРАТА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА за спасители на вода .
Платата е 1.800 Американски долари на месец
Работното место е – остров во Бахамскиот Архипелаг на острови
Платена Американска виза 
Платена авио карта за лет до Америка 
Обезбедена работна дозвола 
Обезбедено здравствено осигурување 
Бесплатно сместување и храна 

ДАЛИ ОВА НЕ Е РАБОТА ОД СОНИШТАТА ?
ДАЛИ ИМА ПОДОБРО МЕСТО ЗА РАБОТНО АНГАЖИРАЊЕ ОД ОСТРОВ НА КАРИБИТЕ ?

Ве очекуваме да аплицирате 
Бројот на работните места е ОГРАНИЧЕН 

[email protected] 078 45 44 26

 

 

loading...

 

Македонија

Свет