БОРЧЕ ГЕОРГИЕВСКИ: Во соработка со ЈП Улици и патишта на град Скопје поставивме заштитна ограда на улицата Маџари кај пазарчето во Ченто, за поголема безбедност на пешацитe

Објавено на 19.08.2019 во 23:07:24 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет