СДСМ ГО НАПРАВИ СКОПЈЕ ГОЛЕМО ГРАДИЛИШТЕ: ЗАБРЗАНО СЕ ГРАДИ УЛИЦАТА БОРИС СЕРАФОВ ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

Објавено на 19.08.2019 во 23:19:25 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет